Saltar al contenido

Tips per no perdre la teva maleta a l'aeroport

Una de les principals preocupacions de qualsevol viatger és perdre la maleta. Estar davant la cinta transportadora i veure que el nostre equipatge no arriba és una angoixa per la qual tots esperem no passar. I és que començar un viatge sense les maletes suposa comunicar-ho a l’aerolínia, esperar hores o fins i tot dies fins que les nostres pertinences ens siguin tornades… Per tal d’evitar aquesta situació, a continuació et deixem 7 consells que et faran gaudir del teu viatge sense preocupacions.

1. Portar el mínim equipatge possible.
Deixant de banda els llargs viatges en què és imprescindible dur-nos una gran quantitat de pertinences, hem d’intentar portar-ho tot com a equipatge de mà i no facturar cap maleta. Sovint tenim la tendència a dur-nos moltes coses “per si de cas” que realment no són necessàries, si agafem només allò que sí que ho sigui, impedirem que les nostres possessions es perdin.

2. Facturar d’hora.
En el cas que s’hagi de facturar alguna maleta, hem de procurar que sigui de les primeres a entrar a l’avió i d’aquesta manera evitarem que no hi hagi espai per ella i es quedi a l’aeroport de sortida.

3. Desfer-nos de les etiquetes antigues.
Si no retirem les etiquetes dels nostres darrers viatges de la maleta, a l’hora de passar l’escàner pot ser que tingui lloc una confusió i el nostre equipatge arribi a un destí no desitjat. Per tal que això no succeeixi només cal procurar que hi hagi una sola etiqueta enganxada a l’equipatge, la del viatge que anem a emprendre.

4. Posar una etiqueta d’identificació.
Una bona idea per tal que sigui fàcil relacionar que el nostre equipatge ens pertany és enganxar una etiqueta on s’inclogui el nostre nom complet i un telèfon per contactar amb nosaltres. Cal destacar que no recomanem escriure-hi la nostra adreça, ja que si ho fem, qualsevol que llegeixi l’etiqueta disposarà de la informació d’on vivim i el temps que estarem fora.

5. Personalitzar i fer única la nostra maleta.
A vegades, quan tot l’equipatge d’un vol circula per la cinta transportadora, és difícil distingir la nostra maleta d’entre totes les que hi ha. Sovint ha passat que involuntàriament un passatger s’ha endut la maleta d’una altre persona per error. Per tal d’evitar aquesta incidència i reconèixer ràpidament el nostre equipatge, aconsellem comprar les maletes de colors cridaners i atípics, o bé personalitzar-la amb algun mocador o enganxina.

6. Introduir un geolocalitzador.
Hi ha dispositius tecnològics que serveixen per ficar-los dins les maletes i així poder localitzar en tot moment on es troben a través d’una aplicació. Disposar d’aquest tipus d’aparells ajudarà a fer que la companyia aèria ens retorni l’equipatge el més ràpid possible.

7. Fer fotos de la maleta.
A l’hora de trobar la nostra maleta o, en el pitjor dels casos, reclamar les nostres pertinences, serà oportú haver fet fotografies de l’interior i l’exterior de la maleta i habilitar-les a la companyia. A més, està bé fer una llista amb tots els objectes que conté i senyals o colors per identificar-los.

Si vols rebre al teu correu electrònic informació sobre destinacions, concursos, esdeveniments i molt més, subscriu-te al nostre newsletter.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.