Saltar al contenido

Tren dels llacs i Parc Nacional d'Aigüestortes

Amb guia

Autocar

20/09/22
-3 dies-

 Des de 460€

Itinerari

Una escapada pensada per gaudir uns dels millors paisatges de Catalunya, del seu patrimoni cultural i la rica gastronomia. Farem un recorregut amb tren panoràmic per la línia panoràmica de la Noguera Pallaresa coneguda com el Tren dels Llacs , un trajecte entre muntanyes, passant per ponts, túnels i entremig d’espectaculars congostos. També visitarem el parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici, format per un conjunt espectacular de pics esmolats i crestes vertiginoses, boscos frondosos i prats verds, on l’aigua, amb més de 200 estanys i nombrosos rius i zones humides és la protagonista. Coneixerem Espais singulars com la Central Hidroelètrica de Capdella, les Botigues de Salàs de Pallars o la Cassa Gassía. Visitarem pobles com Esterri d’Àneu o Gerri de la Sal, on viurem l’essència del Pallars.

DIA 1
Punts d’origen – Tren dels Llacs – la Vall Fosca – Salàs – Sort

Sortida dels punts de recollida en direcció a Balaguer, des d’on agafarem el Tren dels Llacs (tren convencional) per la línia panoràmica de la Noguera Pallaresa. Gaudirem d’un trajecte inoblidable a través d’uns paisatges espectaculars. Arribada a la Pobla de Segur per seguir la ruta amb autocar. Seguidament, ens traslladarem a la Vall Fosca, bressol de l’energia hidroelèctrica a Catalunya, on visitarem el Museu Hidroelèctric de Capdella, pionera als Pirineus. Dinar. Trasllat a Salàs de Pallars, on visitarem les botigues museu, un recorregut per cent anys de vida quotidiana, utilitzant el poder evocador d’uns escenaris, d’uns productes i d’unes imatges que ja formen part de l’imaginari col·lectiu. A l’hora convinguda, trasllat a Sort. Arribada a l’Hotel Pessets 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Sort – Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici – Esterri d’Àneu – Sort

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Espot on agafarem els taxis 4×4 per entrar al Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici. Pujarem fins l’Estany, possibilitat d’arribar fins el salt d’aigua de Ratera (uns 20 minuts caminant). Cal anar ben calçat per gaudir d’aquesta excursió. A l’hora convinguda, retorn a Espot. Ens dirigirem a Esterri d’Àneu, dinar. Visitarem la Casa Gassia, un exemple de casa agro-ramadera representativa d’una època en què la base de l’economia local era, gairebé exclusivament, la pagesia i la cria del bestiar. Tornarem a Sort per visitar la formatgeria Tros de Sort, fundada el 1995 per cinc ramaders lleters del Pallars Sobirà. Farem una degustació acompanyada d’una copa de vi. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Sort – Gerri de la Sal – Congost de Collegats – Punts d’origen

Esmorzar. A primera hora, sortirem cap a Gerri de la Sal, visitarem aquesta petita vila medieval que encara conserva el recinte tancat i que destaca pel seu patrimoni industrial i arquitectònic: l’alfolí de la sal i el Monestir de Santa Maria. Continuarem cap al congost de Collegats i farem una aturada enmig d’aquest impressionant estret de la Noguera Pallaresa entre cingleres feréstegues. Un veritable festival geològic en què podrem admirar, si el temps ens ho permet, la meravella del retaule d’aigua i roca de l’Argenteria. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat cap als punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa amb begudes

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar en ruta del primer dia

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

475€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

-15€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més o qu els compleixin abans de l’inici del viatge.

-15€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +50€.

Asseguraça anul·lació i assistència COVID +25€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge. 

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

20/09/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Girona
Granollers
Manresa
Mataró
Sabadell
Vic
(Consulta'ns per saber els punts de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email